Punahilkka

TEATTERIA LAPSILLE JA LAPSENMIELISILLE JOKELANSEUDULLA

Jokelanseudun kerhotalo on koonnut kevätiltoina yhteen kylän innokkaita ja luovia teatterilaisia, ikähaarukaltaan 2- 12v, harjoittelemaan huikeaa esitystä nimeltä Punahilkka. Harjoituksissa kaikilla on ollut hauskaa ja positiivista energiaa on löytynyt vuorosanojen harjoittelunkin lisäksi myös pienempien näyttelijänalkujen hoitamiseen ja rekvisiittojen askartelemiseen. Näytelmäprojekti on opettanutkin kaikilla osallistujille saumattoman yhteistyön merkitystä vaikuttavan lopputuloksen saamiseksi. Yhteishenki on ollut tuottelias ja kaikki ovat saaneet vuorollaan paistatella huomion keskipisteenä tasapuolisesti. Vilkkaat valmistelut ovat sujuneet sutjakasti esitystä ohjaavien Mari Mannisen ja Sari Hujasen johdolla. Onneksi avuksi ovat rientäneet myös lasten vanhemmat, jotka vuorollaan parsivat asuja, maskeeraavat, myyvät lippuja tai kahvittavat yleisöä.

Mitä Jokelanseudun Punahilkalle sitten oikein kävikään? Punahilkan seikkaillessa isoäitinsä luo matkan varrella ehtii tapahtua paljon. Metsässä törmätään muun muassa pieniin keijukaisiin ja isoon rokkaavaan suteen sekä tietysti Noitaa säikähtäneisiin piparivarkaisiin. Huikean hauskasta käsikirjoituksesta vastaa oman kylän luottokirjailija Kirsti Manninen.

Punahilkkaa esitetään pientä maksua vastaan Jokelanseudun kerhotalolla (os. Jussilanmäki 1). Esitys kestää väliaikoineen reilun tunnin ja sopii lapsille ja lapsenmielisille teatterin ystäville. Tervetuloa! 
Punahilkkamainos pdf-tiedostona

 

Pvm

Viikonpäivä

Kellonaika

24.5.

torstai

10.00 Loppuumnyyty

25.5.

perjantai

18.00

26.5.

lauantai

14.00

Lisätiedot ja varaukset numerosta (09) 283 258 tai 0400 652 601 / Riitta Vainio

Liput 5,00 € sis. väliaikatarjoilun

Ryhmät väh. 15 henkilöä 4,00 €

Paluu